Over de veilingen

In deze veiling bieden we kunstwerken aan uit verschillende collecties. De website is een portal waar u het volledige aanbod van verschillende veilingen terugvindt. Eén van die veilingen is de permanente veiling Museumveiling.nl, opgezet in samenwerking met de RCE (Rijksdienst Cultureel Erfgoed).

Veilingen van Kunst werkt met een groot aantal aanbieders. Dit kunnen bijvoorbeeld musea, gemeenten of provincies zijn die delen van hun kunstcollectie willen afstoten. Maar ook bedrijven maken gebruiken van onze diensten. Tevens weten galerieën en particulieren hun weg te vinden naar Veilingen van Kunst voor het aanbieden van kunst. Wij bieden sinds 2007 een diverse verzameling van kunstwerken aan in de wekelijkse veiling, ingebracht door deze aanbieders. Met ons veiling management ondersteunen we organisaties bij hun ontzamelingsproces en maken we de kunstwerken weer bereikbaar voor een breed publiek. Veilingen van Kunst: Overzichtelijk, eenvoudig én betrouwbaar; de ideale plek om kunst te kopen!

Wilt u meer weten over hoe de veiling werkt? Alle details kunt u teruglezen onder het kopje Hoe werkt het?

Wil uw organisatie ook kunst veilen op Veilingen van Kunst? Stuur dan een mail naar info@veilet.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.